top of page
maatwerk webshop achtergrond

Met doordachte ontwerpen, die gebaseerd zijn op dat wat werkt

maken wij conversiegerichte webshops die bezoekers omzetten in klanten.

EFFECTIEVE WEBSHOPS

VOOR DIGITAAL SUCCES

Webshops / Design & Development

Met doordachte ontwerpen, die gebaseerd zijn op dat wat werkt maken wij conversiegerichte webshops die bezoekers omzetten in klanten.

Want dat is immers waar het om draait. Met alleen een mooi ontwerp kom je er niet. Wij zorgen ervoor dat je webshop van a to z geoptimaliseerd is voor conversies. We maken hiervoor gebruik van neuromarketing technieken die aankopen doen stimuleren en een bloeiende omgeving doen creëren voor het behalen van digitaal succes. We analyseren je doelgroep, bespreken hoe jij je webshop wilt positioneren en ontwerpen op basis daarvan een doeltreffende maatwerk webshop die echt helemaal bij jou past.

Wij zetten bezoekers

om in betalende klanten

Conversiegericht

website mockup
Online winkel

Fysiek of digitaal product verkopen? Je doet het gemakkelijk met jouw eigen online winkel.

Achtergrond met kleurovergang

Wij worden met ★★★★★

beoordeeld op Google

Order systeem

Robuust order- en reserveringssysteem voor de doorgewinterde horeca ondernemer.

Ticketverkoop

Verkoop tickets of verzamel RSVP's voor in-person of online evenementen.

Boekingen

Accepteer online boekingen en betalingen voor lessen, trainingen of consultaties.

Abonnementen

Verkoop producten of diensten in abonnementsvorm met automatisch terugkerende betalingen.

Onze oplossingen

Van online winkel tot ordersysteem.

Wij maken van jouw webshop een succes.

Hoe we succesvolle

webshops bouwen

Ons proces

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? We leggen het graag voor je uit.

Zo weet je precies wat je van een samenwerking kan verwachten.

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? We leggen het graag voor je uit. Zo weet je precies wat je van een samenwerking kan verwachten.

Discovery

Meeting

01

We beginnen ons proces met een creatief gesprek waarin we samen met jou de doelen en wensen van je webshop op een rijtje zetten. We kijken o.a. naar je doelgroep, wat hun verwachtingen zijn en hoe we dit kunnen vertalen naar een resultaatgericht ontwerp. Na ons gesprek doen wij nog een aanvullende analyse en maken we een voorstel op maat.

Sitemap

& Wireframes

02

We beginnen stap 2 met het opstellen van de sitemap, dit zorgt ervoor dat de webshop structuur, navigatie en de relatie tussen pagina's duidelijk wordt. Vervolgens werken we de wireframes van je core pagina's uit, dit zijn schematische tekeningen die als de blauwdruk van je webshop fungeren.

Webshop

Ontwerp

03

Klanten overtuigen met boeiende ervaringen, dat is waar het om draait. In stap 3 gaan we aan de slag met het visuele gedeelte van je webshop. We ontwerpen alle gedefinieerde pagina's op basis van je huisstijl en zorgen ervoor dat deze consistent terugkomt in het ontwerp, zo zorgen we voor een verbeterde herkenning van je bedrijf.

Webshop

Ontwikkeling

04

In stap 4 is het eindelijk zo ver: Je nieuwe webshop wordt volledig uitgebouwd. Het goedgekeurde design wordt geïmplementeerd en de benodigde functionaliteiten worden toegevoegd. Ten slot waarborgen we een prettige gebruikerservaring door ervoor te zorgen dat je webshop responsief is en pagina's snel laden.

Testen 
& Lancering

05

Nadat jij de webshop hebt goedgekeurd voeren we nog een uitgebreide test ronde uit om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. We testen o.a. de laadtijden, functies en toegankelijkheid van je webshop. Pas als alles perfect is geven we het groene licht om de webshop online te zetten. Zo weet jij dat alles tot in de kleinste details in orde is.

Discovery Meeting

01

We beginnen ons proces met een creatief gesprek waarin we samen met jou de doelen en wensen van je website op een rijtje zetten. We kijken o.a. naar je doelgroep, wat hun verwachtingen zijn en hoe we dit kunnen vertalen naar een resultaatgericht ontwerp. Na ons gesprek doen wij nog een aanvullende analyse en maken we een voorstel op maat.

Sitemap & Wireframes

02

We beginnen stap 2 met het opstellen van de sitemap, dit zorgt ervoor dat de website structuur, navigatie en de relatie tussen pagina's duidelijk wordt. Vervolgens werken we de wireframes van je core pagina's uit, dit zijn schematische tekeningen die als de blauwdruk van je website fungeren.

Website Ontwerp

03

Klanten overtuigen met boeiende ervaringen, dat is waar het om draait. In stap 3 gaan we aan de slag met het visuele gedeelte van je website. We ontwerpen alle gedefinieerde pagina's op basis van je huisstijl en zorgen ervoor dat deze consistent terugkomt in het ontwerp, zo zorgen we voor een verbeterde herkenning van je bedrijf.

Website Ontwikkeling

04

In stap 4 is het eindelijk zo ver: Je nieuwe website wordt volledig uitgebouwd. Het goedgekeurde design wordt geïmplementeerd en de benodigde functionaliteiten worden toegevoegd. Ten slot waarborgen we een prettige gebruikerservaring door ervoor te zorgen dat je website responsief is en pagina's snel laden.

Testen & Lancering

05

Nadat jij de website hebt goedgekeurd voeren we nog een uitgebreide test ronde uit om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. We testen o.a. de laadtijden, functies en toegankelijkheid van je website. Pas als alles perfect is geven we het groene licht om de website online te zetten. Zo weet jij dat alles tot in de kleinste details in orde is.

Ben jij klaar om naar het volgende niveau te gaan? Bij Revive zijn we gepassioneerd in het creëren van succesverhalen voor onze klanten. We streven ernaar om niet alleen fantastische webshop te bouwen, maar om strategische partnerschappen aan te gaan die de groei van jouw bedrijf stimuleren. Laten we samenwerken aan het volgende hoofdstuk van jouw onderneming. Plan vandaag nog een gesprek met ons in en ontdek hoe we jou kunnen helpen om je doelen te bereiken.

Wordt jouw webshop ons

volgende succes verhaal?

Maak kennis

Wordt jouw webshop ons volgende succes verhaal?

Jan van Revive Media
  • Iedereen kan een website template downloaden en deze invullen. Wij doen dingen net even anders. Elk bedrijf is immers uniek. Jij verdient dan ook een website die jouw unieke identiteit weerspiegeld. Wij bouwen maatwerk websites en webshops die aansluiten op je doelen, de verwachtingen van je doelgroep en naadloos integreren met jouw bedrijf. Met onze resultaatgerichte aanpak stomen we je klaar voor digitaal succes.

  • Omdat wij exclusief maatwerk oplossingen aanbieden zijn er geen vaste prijzen / pakketten. Via onze offerteformulier vraag je gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

  • Dat is wederom erg afhankelijk van het soort webshop. Gemiddeld kan een webshop binnen een week of vier online staan. Strenge deadline? Geen probleem, wij vinden het namelijk niet erg om extra te werken. In overleg denken we graag met je mee.

  • Vanaf €35 per maand regelen wij de hosting van je webshop, deze is geheel onderhoudsvrij. Updates en back-ups worden volledig automatisch gemaakt, hier heb je dus geen omkijken meer naar. Aanpassingen kan je gemakkelijk zelf doorvoeren middels een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke content editor. Voor vragen, uitbreidingen of algemene support blijven wij altijd jouw aanspreekpunt.

  • Alle webshops die wij bouwen zijn voorzien van basis zoekmachineoptimalisatie (SEO) die je helpen om te ranken in Google. Daarnaast bieden we SEO diensten aan voor bedrijven die hun lokale of landelijke aanwezigheid willen vergroten door te ranken voor specifieke zoektermen. 

FAQ

Veelgestelde vragen

bottom of page