top of page

Website laten maken Nijmegen

Toe aan een nieuwe en resultaatgerichte website die bezoekers omzet in klanten? Revive Media is hét webdesign bureau voor ondernemers uit Nijmegen.

Als je in Nijmegen een nieuwe website nodig hebt, is Revive Media de plek waar je moet zijn. Wij specialiseren ons in het creëren van op maat gemaakte websites en webshops die een sleutelrol spelen in het (online) succes van jouw bedrijf. Onze moderne benadering van webdesign, gecombineerd met diepgaande kennis van gebruikersgedrag, stelt ons in staat om met precisie te werken. Dit garandeert een website die perfect past bij de unieke eisen van jouw onderneming, waardoor je bedrijf in Nijmegen en daarbuiten kan floreren.

Een nieuwe website laten maken in Nijmegen.

Jan van Revive Media

Een website laten maken?

Dit is wat we doen:

Ons website aanbod

Websites

Resultaatgerichte maatwerk websites die naadloos aansluiten op de doelen en identiteit van jouw onderneming. Blok voor blok gebouwd, vol passie en creativiteit.

Webshops

Onze diverse e-commerce oplossingen maken van jouw webshop een groot succes. Van online winkel tot geavanceerd ordersysteem voor de horeca, wij doen het.

Webapplicaties

Geavanceerde applicaties laten maken voor het web? Van marktplaats tot vacaturebank, wij denken graag mee en realiseren de meest complexe vraagstukken.

Een website is meer dan een visueel aantrekkelijk platform. In deze digitale tijd is het de drijvende kracht achter je onderneming, essentieel voor het vergroten van je online aanwezigheid en het stimuleren van gestage groei in Nijmegen en daarbuiten. Van de initiële schets tot de laatste regel code, houden we rekening met jouw specifieke doelstellingen. Dit stelt ons in staat om je website te optimaliseren voor resultaatgerichte prestaties, wat direct bijdraagt aan het realiseren van jouw bedrijfsdoelen.

Een resultaatgerichte website laten maken in Nijmegen.

website mock-up 1

Een website laten maken?

Zo doen we dat:

Ons website proces

01

Een website laten maken begint met een creatieve meeting waarin we samen met jou de doelstellingen en wensen van je nieuwe website in kaart proberen te brengen. We gebruiken onze expertise en ervaring om je te adviseren, zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Op basis van dit gesprek maken we een voorstel op maat.

Discovery meeting
02

Wanneer we ons voorstel hebben gedaan beginnen we met het opstellen van een sitemap. We brengen de benodigde pagina's in kaart en de navigatie van de website wordt duidelijk. Op basis van de sitemap maken we wireframe schetsen, dit zijn schematische tekeningen van je webdesign die in een later stadium worden gebruikt.

Sitemap & Wireframes
03

Met de sitemap en wireframes op zak gaan we aan de slag met de uitwerking van het eerste concept. We maken een concept van de homepagina en bespreken dit concept samen. Mochten en aanpassingen nodig zijn dan implementeren we die gelijk. Is alles akkoord?Dan gaan we verder met het ontwerpen van de overige pagina's.

Website ontwerp
04

Wanneer de overige pagina's ontworpen, besproken en goedgekeurd zijn gaan we verder met de technische implementatie van de website. We zorgen dat de functionaliteiten worden toegevoegd en de website wordt geoptimaliseerd voor meerdere apparaten en schermformaten. 

Website ontwikkeling
05

Voordat we live gaan worden er uitgebreide testen uitgevoerd om ervoor te zorgen dat je website optimaal functioneert en er geen gebreken zijn. We koppelen een domein, verzorgen de hosting en regelen nog wat technische SEO aspecten zodat je website goed vindbaar is op Google.

Testen & Lancering

Wij geloven sterk dat het laten ontwikkelen van een kwalitatieve website voor iedereen in Nijmegen bereikbaar moet zijn. Daarom hanteren we realistische uurtarieven en bieden we een startprijs van slechts €799. Dit stelt ons in staat om voor diverse ondernemers en bedrijven in Nijmegen een op maat gemaakte website te realiseren. Bij ons betaal je niet voor luxe kantoorruimtes of dure koffiemachines, mede hierdoor kunnen we scherpe tarieven en concurrerende prijzen bieden voor websites in de regio Nijmegen.

Een betaalbare website laten maken in Nijmegen.

website mock-up 2

Website voorbeelden

Ons werk, jouw inspiratie

Wanneer je in Nijmegen een nieuwe website laat ontwikkelen, is het essentieel dat deze ook online uitstekend vindbaar is. Een aantrekkelijk design alleen is niet genoeg. Gelukkig strekt onze expertise zich verder uit dan alleen het bouwen van websites. Wij zijn ook specialisten in zoekmachineoptimalisatie. Kies je ervoor om je website door ons te laten maken, dan zorgen we standaard voor optimalisatie en indexering door Google. Zo is jouw onderneming uit Nijmegen vanaf het begin online goed zichtbaar. Dat is wel zo prettig, nietwaar?

Een goed vindbare website laten maken in Nijmegen.

website mock-up 3

Zij hebben ook hun website

laten maken door ons

Tevreden klanten

★★★★★

Jan is fantastisch! Hij is vriendelijk, professioneel en reageert razendsnel. Met slechts een vaag idee van wat ik wilde voor mijn website, heeft Jan iets prachtigs gecreëerd. Bedankt, Jan, voor je geweldige werk!

Thijs Findhammer
★★★★★

Echt geweldig werk! Super betrouwbaar, binnen een week onze website klaar en gereageerd op al onze aanpassingen. Zou 110% aanbevelen aan iedereen die iemand zoekt om zijn website te bouwen!

Tim Becker
★★★★★

Absolute aanrader. Werkt snel, secuur en prettig in de communicatie.

Mitchel van der Palen

Website laten maken Nijmegen FAQ

Veelgestelde vragen

  • De kosten van jouw nieuwe webdesign zijn erg afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt de grootte van de website een rol, maar kijken we ook naar de gewenste functionaliteiten. Bij ons laat je al een simpele landingspagina maken vanaf €799.

  • Ook is dit erg afhankelijk van de grootte van je website. Een standaard informatieve website kan al binnen 7 dagen online staan. Kies je voor een webshop? Dan moet je eerder denken aan een tijdlijn van 14 dagen.

  • Alle websites die wij opleveren zijn voorzien van basis zoekmachine optimalisatie die je helpen om te ranken in Google. Daarnaast bieden we SEO diensten aan voor bedrijven die hun lokale of landelijke aanwezigheid willen vergroten door te ranken voor specifieke zoektermen.

  • Leuk dat je zo enthousiast bent! Je kunt een website laten maken door ons contactformulier in te vullen of door een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

oranje achtergrond
Toe aan een nieuwe website?
Jan van Revive Media
bottom of page