top of page

Website laten maken Ede

Toe aan een nieuwe en resultaatgerichte website die bezoekers omzet in klanten? Revive Media is hét webdesign bureau voor ondernemers uit Ede.

In Ede en omstreken is Revive Media jouw ideale partner voor het ontwikkelen van een nieuwe website. Wij leveren maatwerk oplossingen op het gebied van webdesign en ontwikkeling, wat bijdraagt aan het (online) succes van jouw onderneming. Onze frisse, moderne kijk op design, gecombineerd met uitgebreide kennis van gebruikersgedrag, zorgt ervoor dat we doelgericht te werk gaan. Dit resulteert in een website die niet alleen voldoet aan de specifieke eisen van jouw bedrijf, maar ook actief bijdraagt aan de groei van jouw onderneming in Ede en verder.

Een nieuwe website laten maken in Ede.

Jan van Revive Media

Een website laten maken?

Dit is wat we doen:

Ons website aanbod

Websites

Resultaatgerichte maatwerk websites die naadloos aansluiten op de doelen en identiteit van jouw onderneming. Blok voor blok gebouwd, vol passie en creativiteit.

Webshops

Onze diverse e-commerce oplossingen maken van jouw webshop een groot succes. Van online winkel tot geavanceerd ordersysteem voor de horeca, wij doen het.

Webapplicaties

Geavanceerde applicaties laten maken voor het web? Van marktplaats tot vacaturebank, wij denken graag mee en realiseren de meest complexe vraagstukken.

In Ede is een website veel meer dan slechts een esthetisch ontwerp. Het is in het huidige digitale tijdperk de kern van je onderneming, cruciaal voor het verbeteren van je online zichtbaarheid en het ondersteunen van continue bedrijfsgroei in Ede en verder. Van het eerste ontwerp tot de laatste code, richten wij ons op jouw doelen. Dit zorgt ervoor dat jouw website niet alleen aantrekkelijk is, maar ook effectief bijdraagt aan het bereiken van deze doelstellingen.

Een resultaatgerichte website laten maken in Ede.

webdesign mock-up 1

Een website laten maken?

Zo doen we dat:

Ons website proces

01

Een website laten maken begint met een creatieve meeting waarin we samen met jou de doelstellingen en wensen van je nieuwe website in kaart proberen te brengen. We gebruiken onze expertise en ervaring om je te adviseren, zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Op basis van dit gesprek maken we een voorstel op maat.

Discovery meeting
02

Wanneer we ons voorstel hebben gedaan beginnen we met het opstellen van een sitemap. We brengen de benodigde pagina's in kaart en de navigatie van de website wordt duidelijk. Op basis van de sitemap maken we wireframe schetsen, dit zijn schematische tekeningen van je webdesign die in een later stadium worden gebruikt.

Sitemap & Wireframes
03

Met de sitemap en wireframes op zak gaan we aan de slag met de uitwerking van het eerste concept. We maken een concept van de homepagina en bespreken dit concept samen. Mochten en aanpassingen nodig zijn dan implementeren we die gelijk. Is alles akkoord?Dan gaan we verder met het ontwerpen van de overige pagina's.

Website ontwerp
04

Wanneer de overige pagina's ontworpen, besproken en goedgekeurd zijn gaan we verder met de technische implementatie van de website. We zorgen dat de functionaliteiten worden toegevoegd en de website wordt geoptimaliseerd voor meerdere apparaten en schermformaten. 

Website ontwikkeling
05

Voordat we live gaan worden er uitgebreide testen uitgevoerd om ervoor te zorgen dat je website optimaal functioneert en er geen gebreken zijn. We koppelen een domein, verzorgen de hosting en regelen nog wat technische SEO aspecten zodat je website goed vindbaar is op Google.

Testen & Lancering

In Ede vinden wij dat het laten maken van een kwalitatieve website toegankelijk moet zijn voor iedereen. Onze realistische uurtarieven en een instapprijs van slechts €799 maken dit mogelijk voor zowel kleine als grote ondernemingen in Ede. Wij besparen op kosten zoals dure kantoorlocaties en luxe espressoapparaten, waardoor we scherpe tarieven kunnen hanteren en concurrerend blijven in de webdesign markt van Ede.

Een betaalbare website laten maken in Ede.

webdesign mock-up 2

Website voorbeelden

Ons werk, jouw inspiratie

In Ede is het laten maken van een nieuwe website meer dan alleen zorgen voor een mooi uiterlijk. Het is cruciaal dat je site ook online goed gevonden wordt. Onze diensten gaan verder dan enkel webdesign; wij zijn eveneens experts in zoekmachineoptimalisatie. Als wij jouw website ontwikkelen, zorgen we standaard voor optimalisatie voor zoekmachines en laten we deze indexeren door Google. Dit garandeert dat je in Ede direct vanaf de lancering goed vindbaar bent. Een geruststellende gedachte.

Een goed vindbare website laten maken in Ede.

webdesign mock-up 3

Zij hebben ook hun website

laten maken door ons

Tevreden klanten

★★★★★

Jan is fantastisch! Hij is vriendelijk, professioneel en reageert razendsnel. Met slechts een vaag idee van wat ik wilde voor mijn website, heeft Jan iets prachtigs gecreëerd. Bedankt, Jan, voor je geweldige werk!

Thijs Findhammer
★★★★★

Echt geweldig werk! Super betrouwbaar, binnen een week onze website klaar en gereageerd op al onze aanpassingen. Zou 110% aanbevelen aan iedereen die iemand zoekt om zijn website te bouwen!

Tim Becker
★★★★★

Absolute aanrader. Werkt snel, secuur en prettig in de communicatie.

Mitchel van der Palen

Website laten maken Ede FAQ

Veelgestelde vragen

  • De kosten van jouw nieuwe webdesign zijn erg afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt de grootte van de website een rol, maar kijken we ook naar de gewenste functionaliteiten. Bij ons laat je al een simpele landingspagina maken vanaf €799.

  • Ook is dit erg afhankelijk van de grootte van je website. Een standaard informatieve website kan al binnen 7 dagen online staan. Kies je voor een webshop? Dan moet je eerder denken aan een tijdlijn van 14 dagen.

  • Alle websites die wij opleveren zijn voorzien van basis zoekmachine optimalisatie die je helpen om te ranken in Google. Daarnaast bieden we SEO diensten aan voor bedrijven die hun lokale of landelijke aanwezigheid willen vergroten door te ranken voor specifieke zoektermen.

  • Leuk dat je zo enthousiast bent! Je kunt een website laten maken door ons contactformulier in te vullen of door een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

oranje achtergrond
Toe aan een nieuwe website?
Jan van Revive Media
bottom of page