top of page

Website laten maken Doetinchem

Toe aan een nieuwe en resultaatgerichte website die bezoekers omzet in klanten? Revive Media is hét webdesign bureau voor ondernemers uit Doetinchem.

Voor ondernemers in Doetinchem die op zoek zijn naar een nieuwe website, staat Revive Media klaar. Wij ontwikkelen op maat gemaakte websites en webshops die een cruciale rol spelen in het (online) succes van jouw bedrijf. Met onze vernieuwende benadering van webdesign en grondige kennis van gebruikersgedrag, benaderen we elk project met gerichte aandacht. Zo ben je verzekerd van een website die perfect aansluit bij de behoeften van jouw onderneming, waardoor je bedrijf in Doetinchem en daarbuiten kan groeien.

Een nieuwe website laten maken in Doetinchem.

Jan van Revive Media

Een website laten maken?

Dit is wat we doen:

Ons website aanbod

Websites

Resultaatgerichte maatwerk websites die naadloos aansluiten op de doelen en identiteit van jouw onderneming. Blok voor blok gebouwd, vol passie en creativiteit.

Webshops

Onze diverse e-commerce oplossingen maken van jouw webshop een groot succes. Van online winkel tot geavanceerd ordersysteem voor de horeca, wij doen het.

Webapplicaties

Geavanceerde applicaties laten maken voor het web? Van marktplaats tot vacaturebank, wij denken graag mee en realiseren de meest complexe vraagstukken.

Voor bedrijven in Doetinchem is een website veel meer dan alleen een aantrekkelijk design. In de digitale wereld van vandaag fungeert het als het hart van je onderneming, essentieel voor het verhogen van je online zichtbaarheid en het bevorderen van aanhoudende groei in Doetinchem en daarbuiten. Van concept tot code, alles wat we doen is gericht op jouw bedrijfsdoelstellingen. Dit zorgt ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook strategisch bijdraagt aan het behalen van deze doelen.

Een resultaatgerichte website laten maken in Doetinchem.

website mock-up 1

Een website laten maken?

Zo doen we dat:

Ons website proces

01

Een website laten maken begint met een creatieve meeting waarin we samen met jou de doelstellingen en wensen van je nieuwe website in kaart proberen te brengen. We gebruiken onze expertise en ervaring om je te adviseren, zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Op basis van dit gesprek maken we een voorstel op maat.

Discovery meeting
02

Wanneer we ons voorstel hebben gedaan beginnen we met het opstellen van een sitemap. We brengen de benodigde pagina's in kaart en de navigatie van de website wordt duidelijk. Op basis van de sitemap maken we wireframe schetsen, dit zijn schematische tekeningen van je webdesign die in een later stadium worden gebruikt.

Sitemap & Wireframes
03

Met de sitemap en wireframes op zak gaan we aan de slag met de uitwerking van het eerste concept. We maken een concept van de homepagina en bespreken dit concept samen. Mochten en aanpassingen nodig zijn dan implementeren we die gelijk. Is alles akkoord?Dan gaan we verder met het ontwerpen van de overige pagina's.

Website ontwerp
04

Wanneer de overige pagina's ontworpen, besproken en goedgekeurd zijn gaan we verder met de technische implementatie van de website. We zorgen dat de functionaliteiten worden toegevoegd en de website wordt geoptimaliseerd voor meerdere apparaten en schermformaten. 

Website ontwikkeling
05

Voordat we live gaan worden er uitgebreide testen uitgevoerd om ervoor te zorgen dat je website optimaal functioneert en er geen gebreken zijn. We koppelen een domein, verzorgen de hosting en regelen nog wat technische SEO aspecten zodat je website goed vindbaar is op Google.

Testen & Lancering

Voor ondernemers in Doetinchem moet het laten maken van een kwalitatieve website toegankelijk zijn. Daarom werken wij met realistische uurtarieven en een aantrekkelijke vanafprijs van slechts €799. Dit stelt bedrijven in Doetinchem in staat om te investeren in een website op maat. Onze kostenbesparingen op zaken als dure kantoorruimtes en high-end espressoapparaten zorgen ervoor dat wij scherpe tarieven kunnen aanbieden, wat ons een concurrerende keuze maakt voor webdesign in Doetinchem.

Een betaalbare website laten maken in Doetinchem.

website mock-up 2

Website voorbeelden

Ons werk, jouw inspiratie

Voor ondernemers in Doetinchem die een nieuwe website laten maken, is online vindbaarheid een must. Een mooi design is slechts het begin. Onze expertise omvat niet alleen het ontwikkelen van websites, maar ook zoekmachineoptimalisatie. Als je jouw website door ons laat bouwen, zorgen we altijd voor optimalisatie en indexering door Google. Dit betekent dat je in Doetinchem meteen vanaf de start goed zichtbaar bent op het internet. Dat is toch ideaal?

Een goed vindbare website laten maken in Doetinchem.

website mock-up 3

Zij hebben ook hun website

laten maken door ons

Tevreden klanten

★★★★★

Jan is fantastisch! Hij is vriendelijk, professioneel en reageert razendsnel. Met slechts een vaag idee van wat ik wilde voor mijn website, heeft Jan iets prachtigs gecreëerd. Bedankt, Jan, voor je geweldige werk!

Thijs Findhammer
★★★★★

Echt geweldig werk! Super betrouwbaar, binnen een week onze website klaar en gereageerd op al onze aanpassingen. Zou 110% aanbevelen aan iedereen die iemand zoekt om zijn website te bouwen!

Tim Becker
★★★★★

Absolute aanrader. Werkt snel, secuur en prettig in de communicatie.

Mitchel van der Palen

Website laten maken Doetinchem FAQ

Veelgestelde vragen

  • De kosten van jouw nieuwe webdesign zijn erg afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt de grootte van de website een rol, maar kijken we ook naar de gewenste functionaliteiten. Bij ons laat je al een simpele landingspagina maken vanaf €799.

  • Ook is dit erg afhankelijk van de grootte van je website. Een standaard informatieve website kan al binnen 7 dagen online staan. Kies je voor een webshop? Dan moet je eerder denken aan een tijdlijn van 14 dagen.

  • Alle websites die wij opleveren zijn voorzien van basis zoekmachine optimalisatie die je helpen om te ranken in Google. Daarnaast bieden we SEO diensten aan voor bedrijven die hun lokale of landelijke aanwezigheid willen vergroten door te ranken voor specifieke zoektermen.

  • Leuk dat je zo enthousiast bent! Je kunt een website laten maken door ons contactformulier in te vullen of door een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

oranje achtergrond
Toe aan een nieuwe website?
Jan van Revive Media
bottom of page