top of page

Website laten maken Arnhem

Toe aan een nieuwe en resultaatgerichte website die bezoekers omzet in klanten? Revive Media is hét webdesign bureau uit Arnhem dat je zoekt.

Je hebt besloten dat je een nieuwe website wilt laten maken, bij Revive Media ben je aan het juiste adres. Wij ontwerpen en bouwen maatwerk websites en webshops die bijdragen aan het (online) succes van jouw onderneming. Met een frisse en moderne kijk op webdesign en de benodigde kennis over gebruikersgedrag gaan wij zeer doelgericht te werk. Zo ben jij zeker van een website die naadloos aansluit op de richtlijnen van jouw onderneming en consistent bijdraagt aan de groei van je bedrijf in Arnhem en ver daar buiten.

Een nieuwe website laten maken in Arnhem.

Jan van Revive Media

Een website laten maken?

Dit is wat we doen:

Ons website aanbod

Websites

Resultaatgerichte maatwerk websites die naadloos aansluiten op de doelen en identiteit van jouw onderneming. Blok voor blok gebouwd, vol passie en creativiteit.

Webshops

Onze diverse e-commerce oplossingen maken van jouw webshop een groot succes. Van online winkel tot geavanceerd ordersysteem voor de horeca, wij doen het.

Webapplicaties

Geavanceerde applicaties laten maken voor het web? Van marktplaats tot vacaturebank, wij denken graag mee en realiseren de meest complexe vraagstukken.

Een website is meer dan alleen een mooi ontwerp. In het digitale tijdperk van vandaag fungeert een website als de motor van je onderneming, deze zorgt voor een verbeterde online zichtbaarheid en draagt bij aan een consistente groei van je bedrijf in Arnhem en ver daar buiten. Vanaf de eerste schets tot het laatste lijntje code houden wij rekening met jouw doelstellingen, zo kunnen we jouw website afstemmen op een resultaatgerichte manier die bijdraagt aan het behalen van deze doelen.

Een resultaatgerichte website laten maken in Arnhem.

website mock-up 1

Een website laten maken?

Zo doen we dat:

Ons website proces

01

Een website laten maken begint met een creatieve meeting waarin we samen met jou de doelstellingen en wensen van je nieuwe website in kaart proberen te brengen. We gebruiken onze expertise en ervaring om je te adviseren, zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Op basis van dit gesprek maken we een voorstel op maat.

Discovery meeting
02

Wanneer we ons voorstel hebben gedaan beginnen we met het opstellen van een sitemap. We brengen de benodigde pagina's in kaart en de navigatie van de website wordt duidelijk. Op basis van de sitemap maken we wireframe schetsen, dit zijn schematische tekeningen van je webdesign die in een later stadium worden gebruikt.

Sitemap & Wireframes
03

Met de sitemap en wireframes op zak gaan we aan de slag met de uitwerking van het eerste concept. We maken een concept van de homepagina en bespreken dit concept samen. Mochten en aanpassingen nodig zijn dan implementeren we die gelijk. Is alles akkoord?Dan gaan we verder met het ontwerpen van de overige pagina's.

Website ontwerp
04

Wanneer de overige pagina's ontworpen, besproken en goedgekeurd zijn gaan we verder met de technische implementatie van de website. We zorgen dat de functionaliteiten worden toegevoegd en de website wordt geoptimaliseerd voor meerdere apparaten en schermformaten. 

Website ontwikkeling
05

Voordat we live gaan worden er uitgebreide testen uitgevoerd om ervoor te zorgen dat je website optimaal functioneert en er geen gebreken zijn. We koppelen een domein, verzorgen de hosting en regelen nog wat technische SEO aspecten zodat je website goed vindbaar is op Google.

Testen & Lancering

Wij zijn van mening dat het laten maken van een kwalitatieve website voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij werken met realistische uurtarieven en hanteren een vanafprijs van slechts €799. Zo stellen wij meerdere ondernemers en bedrijven in Arnhem in staat om een maatwerk website te laten maken. Bij ons betaal je niet voor dure kantoorpanden en exotische espressoapparaten, mede hierdoor kunnen wij scherpen tarieven aanbieden en concurrerende prijzen hanteren in Arnhem.

Een betaalbare website laten maken in Arnhem.

website mock-up 2

Website voorbeelden

Ons werk, jouw inspiratie

Wanneer je een nieuwe website laat maken in Arnhem is het natuurlijk vanzelfsprekend dat deze ook online goed gevonden kan worden. Met alleen een mooie website kom je namelijk niet ver. Gelukkig houdt onze expertise niet op bij enkel het laten maken van websites. Daarnaast zijn wij ook experts in zoekmachineoptimalisatie. Laat je een website door ons maken? Dan geldt dat we deze standaard optimaliseren voor - en laten indexeren door Google. Zo ben jij vanaf het eerst moment direct goed vindbaar. Wel zo fijn, toch?

Een goed vindbare website laten maken in Arnhem.

website mock-up 3

Zij hebben ook hun website

laten maken door ons

Tevreden klanten

★★★★★

Jan is fantastisch! Hij is vriendelijk, professioneel en reageert razendsnel. Met slechts een vaag idee van wat ik wilde voor mijn website, heeft Jan iets prachtigs gecreëerd. Bedankt, Jan, voor je geweldige werk!

Thijs Findhammer
★★★★★

Echt geweldig werk! Super betrouwbaar, binnen een week onze website klaar en gereageerd op al onze aanpassingen. Zou 110% aanbevelen aan iedereen die iemand zoekt om zijn website te bouwen!

Tim Becker
★★★★★

Absolute aanrader. Werkt snel, secuur en prettig in de communicatie.

Mitchel van der Palen

Website laten maken Arnhem FAQ

Veelgestelde vragen

  • De kosten van jouw nieuwe webdesign zijn erg afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt de grootte van de website een rol, maar kijken we ook naar de gewenste functionaliteiten. Bij ons laat je al een simpele landingspagina maken vanaf €799.

  • Ook is dit erg afhankelijk van de grootte van je website. Een standaard informatieve website kan al binnen 7 dagen online staan. Kies je voor een webshop? Dan moet je eerder denken aan een tijdlijn van 14 dagen.

  • Alle websites die wij opleveren zijn voorzien van basis zoekmachine optimalisatie die je helpen om te ranken in Google. Daarnaast bieden we SEO diensten aan voor bedrijven die hun lokale of landelijke aanwezigheid willen vergroten door te ranken voor specifieke zoektermen.

  • Leuk dat je zo enthousiast bent! Je kunt een website laten maken door ons contactformulier in te vullen of door een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

oranje achtergrond
Toe aan een nieuwe website?
Jan van Revive Media
bottom of page