top of page

Webdesign Nijmegen

Hét webdesign bureau voor websites, webshops & seo voor ondernemers in Nijmegen.

In een wereld waar digitale aanwezigheid het verschil maakt, specialiseert Revive Media zich in het transformeren van jouw visie in levendige, interactieve webdesigns. Jouw ideeën zijn de basis waarop we bouwen, waarbij we elk element zorgvuldig afstemmen op de identiteit van jouw bedrijf. Van de eerste schets tot de laatste code, ons proces is transparant en betrokken, zodat jij als ondernemer in Nijmegen precies weet wat je kunt verwachten: een website die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook een solide fundament vormt voor jouw digitale groei.

Webdesign op maat in Nijmegen

Jan van Revive Media

Webdesign Nijmegen:

Ons aanbod

Webdesign services

Websites

Op maat gemaakte webdesigns die perfect aansluiten op jouw unieke behoeften en merkidentiteit. Blok voor blok gebouwd, vol met passie en creativiteit.

Webshops

Wij hebben diverse e-commerce oplossingen beschikbaar om van jouw webshop een succes te maken. Van online winkel tot geavanceerd order systeem.

Webapplicaties

Apps laten maken voor het web? Geen probleem. Ons team van ervaren developers denkt graag met je mee en gaat vol vertrouwen jouw uitdaging aan. 

Bij Revive Media geloven we dat een webdesign meer is dan alleen een digitaal visitekaartje; het is een dynamisch platform dat actief bijdraagt aan je bedrijfsgroei. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zowel gebruikerservaring als zoekmachine prestaties, waardoor je zichtbaarheid in de digitale wereld verzekerd is. Met onze geïntegreerde SEO strategieën en gebruiksvriendelijke webdesigns ben je verzekerd van een website die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook consistent nieuwe klanten naar je onderneming in Nijmegen trekt.

Resultaatgericht Webdesign in Nijmegen

Website mock-up 1

Webdesign Nijmegen:

Ons proces

Webdesign proces

01

We beginnen het webdesign proces met een creatieve meeting waarin we samen met jou de doelstellingen en wensen van je nieuwe website in kaart proberen te brengen. We gebruiken onze expertise en ervaring om je te adviseren, zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Op basis van dit gesprek maken we een voorstel op maat.

Discovery meeting
02

Wanneer we ons voorstel hebben gedaan beginnen we met het opstellen van een sitemap. We brengen de benodigde pagina's in kaart en de navigatie van de website wordt duidelijk. Op basis van de sitemap maken we wireframe schetsen, dit zijn schematische tekeningen van je webdesign die in een later stadium worden gebruikt.

Sitemap & Wireframes
03

Met de sitemap en wireframes op zak gaan we aan de slag met de uitwerking van het eerste concept. Als eerst maken we een concept van de homepagina. We bespreken dit concept samen en bekijken of er eventuele veranderingen nodig zijn. Is alles akkoord? Dan gaan we verder met het ontwerpen van de overige pagina's.

Website ontwerp
04

Wanneer de overige pagina's ontworpen, besproken en goedgekeurd zijn gaan we verder met de technische implementatie van het webdesign. De functionaliteiten worden toegevoegd en de website wordt geoptimaliseerd voor meerdere apparaten en schermformaten. 

Website ontwikkeling
05

Voordat we live gaan voeren we uitgebreide testen uit om ervoor te zorgen dat je website optimaal functioneert en er geen gebreken zijn. We koppelen een domein, verzorgen de hosting en regelen nog wat technische SEO aspecten zodat je website goed vindbaar is op Google.

Testen & Lancering

We leven in een snel veranderende digitale wereld. Bij Revive Media zorgen we ervoor dat jouw website deze veranderingen niet alleen bijhoudt, maar erdoor excelleert. Wij zijn pioniers in het toepassen van innovatieve technologieën en geavanceerde weboplossingen die jouw website laat opvallen. Van geavanceerde e-commerce functionaliteiten tot interactieve gebruikers elementen, wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen vandaag de dag indruk maakt, maar ook toekomstbestendig is.

Responsief & modern Webdesign in Nijmegen

Website mock-up 2

Webdesign voorbeelden

Ons werk, jouw inspiratie

Webdesign Nijmegen FAQ

Veelgestelde vragen

  • De kosten van jouw nieuwe webdesign zijn erg afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt de grootte van de website een rol, maar kijken we ook naar de gewenste functionaliteiten. Bij ons laat je al een simpele landingspagina maken vanaf €799.

  • Ook is dit erg afhankelijk van de grootte van je webdesign. Een standaard informatieve website kan al binnen 7 dagen online staan. Kies je voor een webshop? Dan moet je eerder denken aan een tijdlijn van 14 dagen.

  • Alle websites die wij opleveren zijn voorzien van basis zoekmachine optimalisatie die je helpen om te ranken in Google. Daarnaast bieden we SEO diensten aan voor bedrijven die hun lokale of landelijke aanwezigheid willen vergroten door te ranken voor specifieke zoektermen.

  • Leuk dat je zo enthousiast bent! Je kunt het webdesign proces starten door ons contactformulier in te vullen of door een afspraak te maken voor een gratis videocall.

oranje achtergrond
Toe aan een nieuwe website?
Jan van Revive Media
bottom of page