top of page

Webdesign Ede

Hét webdesign bureau voor websites, webshops & seo voor ondernemers in Ede.

Revive Media is waar technologie en creativiteit samenkomen om jouw zakelijke dromen werkelijkheid te laten worden. We begrijpen dat een website het digitale gezicht van jouw onderneming is, en daarom zetten we ons in om innovatieve, responsieve en gebruiksvriendelijke websites te ontwikkelen die de identiteit van jouw onderneming perfect weerspiegelen. Met een diepgaande analyse van jouw zakelijke behoeften en doelgroep, garanderen we een oplossing die niet alleen vandaag relevant is, maar ook morgen de concurrentie een stap voor blijft.

Webdesign op maat in Ede

Jan van Revive Media

Webdesign Ede:

Ons aanbod

Webdesign services

Websites

Op maat gemaakte webdesigns die perfect aansluiten op jouw unieke behoeften en merkidentiteit. Blok voor blok gebouwd, vol met passie en creativiteit.

Webshops

Wij hebben diverse e-commerce oplossingen beschikbaar om van jouw webshop een succes te maken. Van online winkel tot geavanceerd order systeem.

Webapplicaties

Apps laten maken voor het web? Geen probleem. Ons team van ervaren developers denkt graag met je mee en gaat vol vertrouwen jouw uitdaging aan. 

Bij Revive Media, de webbouwer voor ondernemers uit Ede, streven we naar het creëren van digitale meesterwerken die jouw bedrijf tot leven brengen. Wij begrijpen dat elke klik op jouw website een mogelijkheid is om een blijvende indruk achter te laten. Daarom ontwikkelen we sites die niet alleen esthetisch verbluffend zijn, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk. Van een strakke bedrijfswebsite tot een levendige webshop, wij zorgen ervoor dat jouw digitale aanwezigheid onvergetelijk is en resultaten oplevert.

Resultaatgericht Webdesign in Ede

Webdesign mock-up 1

Webdesign Ede:

Ons proces

Webdesign proces

01

We beginnen het webdesign proces met een creatieve meeting waarin we samen met jou de doelstellingen en wensen van je nieuwe website in kaart proberen te brengen. We gebruiken onze expertise en ervaring om je te adviseren, zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Op basis van dit gesprek maken we een voorstel op maat.

Discovery meeting
02

Wanneer we ons voorstel hebben gedaan beginnen we met het opstellen van een sitemap. We brengen de benodigde pagina's in kaart en de navigatie van de website wordt duidelijk. Op basis van de sitemap maken we wireframe schetsen, dit zijn schematische tekeningen van je webdesign die in een later stadium worden gebruikt.

Sitemap & Wireframes
03

Met de sitemap en wireframes op zak gaan we aan de slag met de uitwerking van het eerste concept. Als eerst maken we een concept van de homepagina. We bespreken dit concept samen en bekijken of er eventuele veranderingen nodig zijn. Is alles akkoord? Dan gaan we verder met het ontwerpen van de overige pagina's.

Website ontwerp
04

Wanneer de overige pagina's ontworpen, besproken en goedgekeurd zijn gaan we verder met de technische implementatie van het webdesign. De functionaliteiten worden toegevoegd en de website wordt geoptimaliseerd voor meerdere apparaten en schermformaten. 

Website ontwikkeling
05

Voordat we live gaan voeren we uitgebreide testen uit om ervoor te zorgen dat je website optimaal functioneert en er geen gebreken zijn. We koppelen een domein, verzorgen de hosting en regelen nog wat technische SEO aspecten zodat je website goed vindbaar is op Google.

Testen & Lancering

In de dynamische wereld van webdesign en digitale marketing, zet Revive Media zich in om baanbrekende websites te leveren die jouw bedrijf in Ede en daarbuiten onderscheiden. Wij houden ons bezig met de laatste ontwikkelingen en passen deze toe om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd is voor de beste prestaties op alle apparaten. Wij zijn jouw partner in het creëren van een online aanwezigheid die resultaten levert en jouw merk laat stralen in het digitale tijdperk.

Responsief & modern Webdesign in Ede

Webdesgin mock-up 2

Webdesign voorbeelden

Ons werk, jouw inspiratie

Webdesign Ede FAQ

Veelgestelde vragen

  • De kosten van jouw nieuwe webdesign zijn erg afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt de grootte van de website een rol, maar kijken we ook naar de gewenste functionaliteiten. Bij ons laat je al een simpele landingspagina maken vanaf €799.

  • Ook is dit erg afhankelijk van de grootte van je webdesign. Een standaard informatieve website kan al binnen 7 dagen online staan. Kies je voor een webshop? Dan moet je eerder denken aan een tijdlijn van 14 dagen.

  • Alle websites die wij opleveren zijn voorzien van basis zoekmachine optimalisatie die je helpen om te ranken in Google. Daarnaast bieden we SEO diensten aan voor bedrijven die hun lokale of landelijke aanwezigheid willen vergroten door te ranken voor specifieke zoektermen.

  • Leuk dat je zo enthousiast bent! Je kunt het webdesign proces starten door ons contactformulier in te vullen of door een afspraak te maken voor een gratis videocall.

oranje achtergrond
Toe aan een nieuwe website?
Jan van Revive Media
bottom of page