top of page

Webdesign Doetinchem

Hét webdesign bureau voor websites, webshops & seo voor ondernemers in Doetinchem.

Bij Revive Media, de webbouwer voor ondernemers uit Doetinchem, zien we elke website als een kunstwerk dat het verhaal van jouw onderneming vertelt. We gaan verder dan alleen design; we weven de identiteit van jouw onderneming in elke pagina. Wij zijn gepassioneerd over het creëren van maatwerkoplossingen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Jouw website wordt het kloppend hart van jouw online strategie, ontworpen om indruk te maken en resultaten te leveren.

Webdesign op maat in Doetinchem

Jan van Revive Media

Webdesign Doetinchem:

Ons aanbod

Webdesign services

Websites

Op maat gemaakte webdesigns die perfect aansluiten op jouw unieke behoeften en merkidentiteit. Blok voor blok gebouwd, vol met passie en creativiteit.

Webshops

Wij hebben diverse e-commerce oplossingen beschikbaar om van jouw webshop een succes te maken. Van online winkel tot geavanceerd order systeem.

Webapplicaties

Apps laten maken voor het web? Geen probleem. Ons team van ervaren developers denkt graag met je mee en gaat vol vertrouwen jouw uitdaging aan. 

Revive Media staat synoniem voor innovatie en creativiteit in webdesign. Wij begrijpen dat jouw website het primaire platform is voor klantinteractie en merkbeleving. Daarom bouwen we responsieve, snelle en zoekmachinevriendelijke websites die jouw bedrijf in Doetinchem niet alleen op de kaart zet, maar ook een voorsprong geeft. Door ons te richten op gebruikerservaring en conversie, zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen bezoekers trekt, maar deze ook omzet in loyale klanten.

Resultaatgericht Webdesign in Doetinchem

Webdesign mock-up 1

Webdesign Doetinchem:

Ons proces

Webdesign proces

01

We beginnen het webdesign proces met een creatieve meeting waarin we samen met jou de doelstellingen en wensen van je nieuwe website in kaart proberen te brengen. We gebruiken onze expertise en ervaring om je te adviseren, zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Op basis van dit gesprek maken we een voorstel op maat.

Discovery meeting
02

Wanneer we ons voorstel hebben gedaan beginnen we met het opstellen van een sitemap. We brengen de benodigde pagina's in kaart en de navigatie van de website wordt duidelijk. Op basis van de sitemap maken we wireframe schetsen, dit zijn schematische tekeningen van je webdesign die in een later stadium worden gebruikt.

Sitemap & Wireframes
03

Met de sitemap en wireframes op zak gaan we aan de slag met de uitwerking van het eerste concept. Als eerst maken we een concept van de homepagina. We bespreken dit concept samen en bekijken of er eventuele veranderingen nodig zijn. Is alles akkoord? Dan gaan we verder met het ontwerpen van de overige pagina's.

Website ontwerp
04

Wanneer de overige pagina's ontworpen, besproken en goedgekeurd zijn gaan we verder met de technische implementatie van het webdesign. De functionaliteiten worden toegevoegd en de website wordt geoptimaliseerd voor meerdere apparaten en schermformaten. 

Website ontwikkeling
05

Voordat we live gaan voeren we uitgebreide testen uit om ervoor te zorgen dat je website optimaal functioneert en er geen gebreken zijn. We koppelen een domein, verzorgen de hosting en regelen nog wat technische SEO aspecten zodat je website goed vindbaar is op Google.

Testen & Lancering

In een steeds digitaler wordende wereld is het essentieel om op te vallen met een unieke en doordacht webdesign. Revive Media biedt oplossingen voor ondernemers in Doetinchem die jouw helpen onderscheiden van de massa. Van soepele navigatie tot boeiende content, we zorgen ervoor dat elk aspect van jouw website bijdraagt aan een sterke en positieve beleving. Samen bouwen we aan een toekomstbestendige website die de groei en het succes van jouw bedrijf ondersteunt.

Responsief & modern Webdesign in Doetinchem

Webdesign mock-up 2

Webdesign voorbeelden

Ons werk, jouw inspiratie

Webdesign Doetinchem FAQ

Veelgestelde vragen

  • De kosten van jouw nieuwe webdesign zijn erg afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt de grootte van de website een rol, maar kijken we ook naar de gewenste functionaliteiten. Bij ons laat je al een simpele landingspagina maken vanaf €799.

  • Ook is dit erg afhankelijk van de grootte van je webdesign. Een standaard informatieve website kan al binnen 7 dagen online staan. Kies je voor een webshop? Dan moet je eerder denken aan een tijdlijn van 14 dagen.

  • Alle websites die wij opleveren zijn voorzien van basis zoekmachine optimalisatie die je helpen om te ranken in Google. Daarnaast bieden we SEO diensten aan voor bedrijven die hun lokale of landelijke aanwezigheid willen vergroten door te ranken voor specifieke zoektermen.

  • Leuk dat je zo enthousiast bent! Je kunt het webdesign proces starten door ons contactformulier in te vullen of door een afspraak te maken voor een gratis videocall.

oranje achtergrond
Toe aan een nieuwe website?
Jan van Revive Media
bottom of page