top of page

Webdesign Arnhem

Hét webdesign bureau voor websites, webshops & seo in Arnhem.

Wij zijn Revive Media het #1 webdesign bureau voor maatwerk websites, webshops en webapplicaties in Arnhem. Ben je op zoek naar een website die perfect aansluit bij jouw behoeften? Dan ben je als ondernemer in Arnhem bij ons aan het juiste adres. Onze websites worden namelijk niet gebouwd op basis van een standaard WordPress sjabloon, daar staat het internet al vol mee. Wij geloven sterk in de kracht van een unieke identiteit, elk bedrijf is immers anders. Helaas wordt deze unieke identiteit vaak niet online weerspiegeld. Wij streven ernaar om daar verandering in te brengen. Daarom bouwen wij onze websites blok voor blok met de hand. Het resultaat? Een technisch perfecte website die geheel is afgestemd op jouw bedrijf.

Maatwerk webdesign in Arnhem

Jan van Revive Media

Ons aanbod voor

Webdesign in Arnhem

Webdesign services

Websites

Op maat gemaakte webdesigns die perfect aansluiten op jouw unieke behoeften en merkidentiteit. Blok voor blok gebouwd, vol met passie en creativiteit.

Webshops

Wij hebben diverse e-commerce oplossingen beschikbaar om van jouw webshop een succes te maken. Van online winkel tot geavanceerd order systeem.

Webapplicaties

Apps laten maken voor het web? Geen probleem. Ons team van ervaren developers denkt graag met je mee en gaat vol vertrouwen jouw uitdaging aan. 

Wanneer je een webdesign laat maken wil je natuurlijk dat er aan gewerkt wordt door echte website experts, een website moet namelijk meer zijn dan alleen een mooi webdesign. Een goede website fungeert als de motor van je onderneming, deze dient te zorgen voor nieuwe leads, meer klanten en omzet. Bij Revive Media gaan we doelgericht en met een gezonde voorkennis over gebruikersgedrag te werk. Zo creëren we lay-outs en content die geoptimaliseerd zijn voor conversies en bijdragen aan een verhoogde positie in zoekmachines. Wat je doelen ook zijn, samen zetten we een website neer die meewerkt aan jouw online succes.

Doelgericht webdesign in Arnhem

Webdesign mock-up 1

Hoe gaat dat,

webdesign in Arnhem?

Webdesign proces

01

We beginnen het webdesign proces met een creatieve meeting waarin we samen met jou de doelstellingen en wensen van je nieuwe website in kaart proberen te brengen. We gebruiken onze expertise en ervaring om je te adviseren, zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Op basis van dit gesprek maken we een voorstel op maat.

Discovery meeting
02

Wanneer we ons voorstel hebben gedaan beginnen we met het opstellen van een sitemap. We brengen de benodigde pagina's in kaart en de navigatie van de website wordt duidelijk. Op basis van de sitemap maken we wireframe schetsen, dit zijn schematische tekeningen van je webdesign die in een later stadium worden gebruikt.

Sitemap & Wireframes
03

Met de sitemap en wireframes op zak gaan we aan de slag met de uitwerking van het eerste concept. Als eerst maken we een concept van de homepagina. We bespreken dit concept samen en bekijken of er eventuele veranderingen nodig zijn. Is alles akkoord? Dan gaan we verder met het ontwerpen van de overige pagina's.

Website ontwerp
04

Wanneer de overige pagina's ontworpen, besproken en goedgekeurd zijn gaan we verder met de technische implementatie van het webdesign. De functionaliteiten worden toegevoegd en de website wordt geoptimaliseerd voor meerdere apparaten en schermformaten. 

Website ontwikkeling
05

Voordat we live gaan voeren we uitgebreide testen uit om ervoor te zorgen dat je website optimaal functioneert en er geen gebreken zijn. We koppelen een domein, verzorgen de hosting en regelen nog wat technische SEO aspecten zodat je website goed vindbaar is op Google.

Testen & Lancering

Webdesign voorbeelden

Ons werk, jouw inspiratie

Je kent ze wel, van die websites die voor het laatst geüpdatet zijn in 2010, naast dat niemand hier blij van wordt is de gebruikerservaring vaak ronduit slecht. Bij Revive Media ademen we design. We houden nauwlettend design trends in de gaten en implementeren deze actief in onze webdesigns, zo sta je altijd 1-0 voor tegenover de competitie en voldoe je aan het verwachtingspatroon van de moderne internetgebruiker. Daarnaast is volledig responsieve ontwikkeling bij ons de norm, niet de uitzondering. We ontwikkelen websites die er strak uitzien op elk schermformaat en apparaat. Zo weet jij zeker dat je onderneming er online altijd perfect bijstaat. Wel zo fijn, toch?

Responsief & modern webdesign in Arnhem

Webdesign mock-up 2
oranje achtergrond
Toe aan een nieuwe website?
Jan van Revive Media

Webdesign Arnhem FAQ

Veelgestelde vragen

  • De kosten van jouw nieuwe webdesign zijn erg afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt de grootte van de website een rol, maar kijken we ook naar de gewenste functionaliteiten. Bij ons laat je al een simpele landingspagina maken vanaf €799.

  • Ook is dit erg afhankelijk van de grootte van je webdesign. Een standaard informatieve website kan al binnen 7 dagen online staan. Kies je voor een webshop? Dan moet je eerder denken aan een tijdlijn van 14 dagen.

  • Alle websites die wij opleveren zijn voorzien van basis zoekmachine optimalisatie die je helpen om te ranken in Google. Daarnaast bieden we SEO diensten aan voor bedrijven die hun lokale of landelijke aanwezigheid willen vergroten door te ranken voor specifieke zoektermen.

  • Leuk dat je zo enthousiast bent! Je kunt het webdesign proces starten door ons contactformulier in te vullen of door een afspraak te maken voor een gratis videocall.

bottom of page