top of page

Webdesign Apeldoorn

Hét webdesign bureau voor websites, webshops & seo voor ondernemers in Apeldoorn.

Revive Media staat voorop in de evolutie van webdesign in Apeldoorn, waarbij elk project een kans is om iets buitengewoons te creëren. Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is. Dit verdient een website die jouw verhaal vertelt op manieren die resoneren met je doelgroep. Wij zetten ons in om diepgaand onderzoek te doen naar jouw industrie, zodat we weboplossingen kunnen bieden die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook strategisch ontworpen zijn om jouw onderneming binnen Apeldoorn en ver daar buiten te laten groeien.

Webdesign op maat in Apeldoorn

Jan van Revive Media

Webdesign Apeldoorn:

Ons aanbod

Webdesign services

Websites

Op maat gemaakte webdesigns die perfect aansluiten op jouw unieke behoeften en merkidentiteit. Blok voor blok gebouwd, vol met passie en creativiteit.

Webshops

Wij hebben diverse e-commerce oplossingen beschikbaar om van jouw webshop een succes te maken. Van online winkel tot geavanceerd order systeem.

Webapplicaties

Apps laten maken voor het web? Geen probleem. Ons team van ervaren developers denkt graag met je mee en gaat vol vertrouwen jouw uitdaging aan. 

In een tijdperk waarin digitale aanwezigheid allesbepalend is, is het hebben van een website die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is essentieel. Bij Revive Media combineren we kunst en technologie om websites te creëren die niet alleen de aandacht trekken, maar ook bezoekers omzetten in klanten. Wij werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen aan je verwachtingen voldoet, maar deze overtreft, waardoor je bedrijf in Apeldoorn en daarbuiten opvalt.

Resultaatgericht Webdesign in Apeldoorn

Webdesgin mock-up 1

Webdesign Apeldoorn:

Ons proces

Webdesign proces

01

We beginnen het webdesign proces met een creatieve meeting waarin we samen met jou de doelstellingen en wensen van je nieuwe website in kaart proberen te brengen. We gebruiken onze expertise en ervaring om je te adviseren, zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Op basis van dit gesprek maken we een voorstel op maat.

Discovery meeting
02

Wanneer we ons voorstel hebben gedaan beginnen we met het opstellen van een sitemap. We brengen de benodigde pagina's in kaart en de navigatie van de website wordt duidelijk. Op basis van de sitemap maken we wireframe schetsen, dit zijn schematische tekeningen van je webdesign die in een later stadium worden gebruikt.

Sitemap & Wireframes
03

Met de sitemap en wireframes op zak gaan we aan de slag met de uitwerking van het eerste concept. Als eerst maken we een concept van de homepagina. We bespreken dit concept samen en bekijken of er eventuele veranderingen nodig zijn. Is alles akkoord? Dan gaan we verder met het ontwerpen van de overige pagina's.

Website ontwerp
04

Wanneer de overige pagina's ontworpen, besproken en goedgekeurd zijn gaan we verder met de technische implementatie van het webdesign. De functionaliteiten worden toegevoegd en de website wordt geoptimaliseerd voor meerdere apparaten en schermformaten. 

Website ontwikkeling
05

Voordat we live gaan voeren we uitgebreide testen uit om ervoor te zorgen dat je website optimaal functioneert en er geen gebreken zijn. We koppelen een domein, verzorgen de hosting en regelen nog wat technische SEO aspecten zodat je website goed vindbaar is op Google.

Testen & Lancering

Bij Revive Media begrijpen we dat het digitale landschap voortdurend verandert, en we zijn er trots op dat we onze klanten voorzien van toekomstbestendige weboplossingen. We gaan verder dan het traditionele webdesign en richten ons op het creëren van interactieve ervaringen die de gebruiker betrekken en boeien. Onze aanpak is erop gericht om jouw website niet alleen functioneel te maken, maar om een verhaal te vertellen dat resoneert met jouw publiek, waardoor jouw bedrijf zich onderscheidt in de digitale wereld.

Responsief & modern Webdesign in Apeldoorn

Webdesign mock-up 2

Webdesign voorbeelden

Ons werk, jouw inspiratie

Webdesign Apeldoorn FAQ

Veelgestelde vragen

  • De kosten van jouw nieuwe webdesign zijn erg afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt de grootte van de website een rol, maar kijken we ook naar de gewenste functionaliteiten. Bij ons laat je al een simpele landingspagina maken vanaf €799.

  • Ook is dit erg afhankelijk van de grootte van je webdesign. Een standaard informatieve website kan al binnen 7 dagen online staan. Kies je voor een webshop? Dan moet je eerder denken aan een tijdlijn van 14 dagen.

  • Alle websites die wij opleveren zijn voorzien van basis zoekmachine optimalisatie die je helpen om te ranken in Google. Daarnaast bieden we SEO diensten aan voor bedrijven die hun lokale of landelijke aanwezigheid willen vergroten door te ranken voor specifieke zoektermen.

  • Leuk dat je zo enthousiast bent! Je kunt het webdesign proces starten door ons contactformulier in te vullen of door een afspraak te maken voor een gratis videocall.

oranje achtergrond
Toe aan een nieuwe website?
Jan van Revive Media
bottom of page